Skip to main content

Aura-Soma

 

Aura-Soma az első akkreditált lélekterápiás színrendszer.
 
"Te vagy a szín, amelyet választasz, és ez tükrözi lényed szükségletét."
                                                                                                       - Vicky Wall
 
Az Aura-Soma egy lélekterápiás színrendszer.  Az Aura-Soma jelentése Fény Test. A 110 ragyogó színes üvegcse segítségével kiegyensúlyozottabbá válhatunk,  jobban megismerhetjük önmagunkat és a világot. A színek ősi szimbólumrendszere a legmélyebben kódolt üzeneteket hordozza számunkra.  A konzultáció alkalmával 4 üveget választhatunk, amelyek tükrözik a pillanatnyi lelki állapotot, és az adott problémakör megoldására nyújthatnak segítséget.
Az Aura-Soma színrendszer egy önismereti út. A színek nyelvén segít önmagunk mélyebb megismeréséhez. Általa a színek újabb értelmet nyernek, megértjük, hogy az aznap felvett ruháink milyen  lelkiállapotot mutatnak és milyen üzenetet hordoz ez számunkra, lakásunk színei miért pont olyanok amilyenek, melyik színt szeretjük és melyiket utasítjuk el.
 
 
Története

Az Aura-Soma megalkotója Wicky Wall aki egy angol gyógyszerész hölgy volt, aki rendelkezett az aura látás képességével. Gyógynövények keverésével krémeket, kozmetikumokat készített, amikor is éjszaka érkező sugallat hatására megszületett az első üveg. Az üvegek ragyogóak voltak és hamarosan nagy sikerük lett. Sorban születtek az üvegek, különböző színű folyadékokkal megtöltve, amelyeket gyógynövényekkel, kristályokkal színeztek és energetizálnak.
 
Egyensúlyüvegek
 
Az egyensúly üvegek képezik az Aura-Soma rendszerének alapjait.
Az üvegek neve: egyensúlyüvegek  utal arra a 2 típusú folyadékra amit tartalmaz, és természetesen a hatására is, mert a cél a lélek egyensúlyának helyreállítása. Ez az üvegcse használatával érhető el. A kiválasztást követően össze kell rázni, és a bőrre kenni. A különböző témájú üvegeket más-más testfelületre kenjük. A kiválasztás intuició alapján történik, az üvegkészlet elé áll a leendő használója és a saját magának tetsző 4 üveget kiválasztja. Az üvegek alapján átbeszéljük az üvegekhez tartozó témákat és végül egy üveget kell kiválasztani, otthoni használatra. Az Aura Soma üvegek használata mindíg egy belső munkával jár, egyfajta átalakulási folyamattal, ami a megrekedt ügyeket beindítja az életünkben, segít a problémák megoldásában, és abban hogy másként, más oldalról lássunk helyzeteket.
Minden üvegnek saját lelki 'témája' van, amelyet a belső bölcsességünk a színek alapján felismer.
A készlet jelenleg 110 különböző színű üvegből áll. Ezen felül számos más színeszencia is kapcsolódik a rendszerhez, Pommanderek, Quinteszenciák, Arkangyalolajok, amik nem a fizikai testen dolgoznak, hanem az aura különböző rétegeiben. 100%-ban természetes anyagokból és sok-sok szeretettel készülnek.
 
Miért a színek?
 
Az emberi érzékelések közül a látás képességével a környezetünkből érkező információk 70%-át a szemen keresztül vesszük fel. A szemben fotoreceptorok, segítségével történik az érzékelés. Az emberi szem körülbelül 2 millió színárnyalat érzékelésére képes. A fény érzékelése a hipotalamuszhoz érkezik, ami az agyalapi mirigy révén szabályozza a test működését. Az endokrin rendszerben a belső elválasztású mirigyek hormonháztartásra gyakorolt hatást gátló-serkentő módon. Így közvetve a fény erőssége, milyensége, frekvenciája hatást gyakorol alapvető életfunkciók működésére, hangulati, érzelmi megnyilvánulásokra, az egész test energiarendszerére. Az emberi energiarendszer fényenergia felvevői a csakrák. A csakra szanszkrít eredetű szó, kereket jelent, utalva ezen tölcsér alakú, örvénylően forgó energia kapukra. 
 
 
A színek jelentése
 
A színek nagyon ősi, mélyen kódolt, a tudatalattihoz köthető jelentéstartalmat hordoznak.
 
Vörös: 780-630 nm fénytartományban tartozik a látható színek közé, az életerő, teremtés, impulzivitás, szenvedély, erős védelem, és a gyökércsakra színe. A magyar nyelv igy őrzi a színekhez kapcsolt fogalmakat: pl.:”elvörösödött a dühtől”
Narancs: 630-590nm fénytartományban, jelentése öröm, életigenlés, szexualitás, a 2. azaz a sacral csakra színe
Sárga: 590-560 nm fénytartományban, jelentése napfény, önismeret, intellektualitás, a solar-plexus csakra színe.
Zöld: 560-490 nm fénytartományban,jelentése: gyógyulás, harmonizálás,érzelmek, szívcsakra színe 
Kék: 490-440 nm fénytartományban, béke, kommunikáció torokcsakra színe
Lila: 440-380 nm fénytartományban spiritualitás, transzcendencia
 
Az aura színe gyakran megegyezik a választott üveg színével.
 
Bejelentkezés konzultációra:  07-70/599-25-71 számon  vagy e-mailben: asztaizsuzsa@freemail.hu címen lehetséges.